Welkom op de site van de ďGriffioen expositieds 1997 is er elke zes weken een nieuwe expositie te zien in het cultuurcentrum van de Vrije Universiteit, de Griffioen. Het cultuurcentrum wil naast het theater ook een plaats bieden voor beeldend kunstenaars en een podium zijn van allerlei (hedendaagse) uitingen op het beeldende vlak. Werk van beeldend kunstenaars in de vorm van tekeningen, fotowerken en schilderijen. Tentoonstellingen van (documentaire) fotografie, graphic design, styling en cartoons. Deze site is het digitale podium en laat een overzicht zien van alle exposities, zowel actueel als van voorgaande jaren met indien aanwezig links naar de eigen sites van de betreffende exposant.†Meer weten? Neem contact op met Hans van der Pas, organisatie tentoonstellingen.info@hansvdpas.nl  <<

Deze site is het digitale podium voor de exposities in de foyer van het cultuurcentrum VU, Griffioen en geeft een overzicht van alle tentoonstellingen, zowel actueel als van voorgaande jaren.  
Sinds 1997 is er elke zes weken een nieuwe expositie te zien. Naast het theaterprogramma wil de Griffioen ook een plaats bieden aan beeldend kunstenaars en een podium zijn voor allerlei uitingen op het beeldende vlak. Werk van kunstenaars in de vorm van tekeningen, fotowerken en schilderijen. Maar ook tentoonstellingen met (documentaire) fotografie, graphic design en cartoons.

Voor het totale aanbod zoals de theater- en film programmering, alle cursussen, e.d. verwijs ik u naar de officiŽle website die u hiernaast kunt aanklikken.

 

CONTACT : Hans van der Pas

Cultuurcentrum Griffioen    
Uilenstede 106
1183 AM Amstelveen
Tel: 020 5985100


Homepage:
www.griffioen.vu.nlOpeningstijden balie
Ma. t/m vr. 12.00-22.00 uur
Za. 10.00-16.00 uur